Onjuiste vermelding in Magister

In Magister wordt bij leerjaar 1 en 2 vermeld, dat de lessen van 8.30 uur tot 14.00 uur duren. Deze vermelding in onjuist. De leerlingen volgen de lessen gewoon volgens hun lesrooster en de begintijd is normaal om 8.45 uur. Onze excuses voor deze onjuiste vermelding.

Lees verder

Open dag op zondag 5 oktober

Nieuws en nieuwtjes

Onder het motto “Kies het onderwijs dat bij je past” houden Het College Weert, Philips van Horne Scholengemeenschap en Het Kwadrant voor de vierde keer een gezamenlijke Open Dag. Een beetje eerder dan u van ons gewend bent, op zondag 5 oktober 2014 van 11.00 tot 15.00 uur. Het College Cranendonck organiseert een open dag op zaterdag 4 oktober 2014 van 10:00 tot 13:00 uur

Lees verder

Thema-avond over ‘Opvoeden in tijden van stress en ziekte’

Ouders

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert op maandag 6 oktober 2014 een thema-avond met als onderwerp ‘Opvoeden in tijden van stress en ziekte’.

Lees verder

Bereikbaarheid leerlingenadministratie

Ouders

In verband met de overgang naar Office 365 is onze leerlingenadministratie helaas (nog niet) bereikbaar via het e-mailadres dat staat vermeld in de schoolgids (admkwadrant@lvoweert.nl). We hopen dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Ouders die vragen hebben, verzoeken wij voorlopig even telefonisch contact op te nemen met de leerlingenadministratie via T (0495) 51 36 53. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder

Thema-avond Social Media op 23 september 2014

Ouders

De ouderraad van Het Kwadrant heeft in samenspraak met de directie van Het Kwadrant besloten om dhr. Lei Seuren, expert op het gebied van social media en cyberpesten, ouders en docenten tijdens een bijeenkomst te informeren over alles wat te maken heeft met social media en cyberpesten.

Lees verder

Filmpje van de introductie

Activiteiten

Een aardig beeld van de introductie augustus 2014.

Lees verder

Info avond Hoe beperk je de gevolgen van een echtscheiding voor kinderen

Ouders

Het Centrum Jeugd en Gezin Cranendonck organiseert op 22 september in Maarheeze een informatieavond over: "hoe beperk je de emotionele gevolgen van een scheiding voor de kinderen en wie kan je daarin bijstaan?"  

Lees verder

Tip van de maand van het CJG

Ouders

Na weken van vakantie, uitslapen en lekker op je gemak doen, breken de weken weer aan van werk en school. Vaak valt het niet mee om jezelf en de kinderen weer in het ritme te krijgen. Hier een paar tips.....

Lees verder

Leerlingen die met de fiets komen OPGELET !

Leerling- en ouderinformatie

Heijmans Wegen B.V. werkt vanaf 11 augustus tot en met 1 november 2014 aan de Ringbaan Noord in Weert. De werkzaamheden hebben vooral betrekking op auto’s en vrachtverkeer maar er zijn ook werkzaamheden die invloed hebben op de fietsers. Veel fietsers vanuit Nederweert maken gebruik van de Marconilaan om via Industrieterrein Kampershoek naar de scholen in Weert te gaan.

Lees verder

Leerlingen naar Movie World

Nieuws en nieuwtjes

Op donderdag 3 juli hebben onze leerlingen het lopende schooljaar afgesloten met een leuke activiteit. Met maar liefst negen bussen sterk vertrokken zij in alle vroegte richting Oberhausen om Movie World park in Duitsland te bezoeken

Lees verder

Nieuwe voorzitter van College van Bestuur - LVO

Nieuws en nieuwtjes

Drs. André Postema is door de Raad van Toezicht benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). Postema zal per 1 november a.s. bij LVO starten en per 1 december a.s. de huidige voorzitter Henk van Hoof, die dan met pensioen gaat, opvolgen. Van Hoof is voorzitter sinds 2007.

Lees verder

Burgemeester Weert aanwezig bij stagepresentatie

Nieuws en nieuwtjes

Bij de stagepresentatie van Ahlam Mahyou, leerling uit klas 3lwt5 gaf burgemeester Jos Heijmans aan, dat hij daar graag bij aanwezig wilde zijn. Ahlam heeft de afgelopen 14 weken stage gelopen bij de bode van het Weerter stadhuis. Daar verrichtte zij in het kader van deze stage hand- en spandiensten voor burgemeester Heijmans.

Lees verder

Kwadranttoppers 2014

Kwadrant social

Dinsdag 1 juli onthulde Joury Quist van klas 4TB1 als beste Kwadrantleerling een herinneringstegel in de “walk of fame” bij de hoofdingang van de school. 's Avonds ontvingen  Daryl Lasut uit 4 TB1 en Dave Bosmans uit 4 TK2 de prijs "beste techniekleerling" die door de Stichting Kwadrant - Bedrijfsleven jaarlijks wordt uitgereikt.

Lees verder

Leerjaar 1 Techniek sluit thema WATER af.

Activiteiten

Dinsdagmorgen 1 juli hebben onze techniekleerlingen leerjaar 1 het thema Water afgesloten met het uitproberen van de zelf gemaakte kano's. 

Lees verder

Mooie openingsact Weerter stadhuis mede dankzij onze techniekleerlingen.

Nieuws en nieuwtjes

Vrijdag 27 juni 2014 is het nieuwe Stadhuis van Weert met een spectaculaire show officieel geopend door gouverneur Theo Bovens en burgemeester Jos Heijmans. De toeschouwers werden verrast met een show van muziek, dans en speciale effecten. Aan de optredens deden circa 100 vrijwilligers mee. Vier van die vrijwilligers waren techniekleerlingen van Het Kwadrant. 

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2014 Het Kwadrant

Diverse links
      

Roosterwijzigingen    
Kwadrant Bedrijfsleven    
Ouder-en infoavonden   
Magister 
Decanenportal   


 


 

  


 

    


 

Nieuwe flyer (2014-2015)
van Het Kwadrant

 


 

 

  

    

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan

Wilt u zich abonneren op de Nieuwsbrief van Het Kwadrant; gelieve het formulier volledig in te vullen.

Social media
Bezoek ons op:
Ideeënbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!