DigiOntdekDag

Activiteiten

Technologie, digitale maaktechnieken, programmeren, 3D printen, lasersnijden. Voor technieken uit de 21ste eeuw zijn nieuwe vaardigheden nodig. Bij Bibliocenter Weert kun je op zaterdag 9 december zelf aan de slag met moderne technieken in workshops. Of kom gewoon eens kijken, een praatje maken en stel je vragen tijdens de open inloop. Je kunt hiervoor terecht tussen 10.00 en 17.00 uur. Proef van de nieuwe techniek. Kijk op de website www.bibliocenter.nl voor het complete programma en aanmelding voor de workshops. Het adres van de bibliotheek: Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert.

 

Lees verder

Wifi netwerk

Sinds juli 2016 kunnen jullie gebruik maken van eduroam Wi-Fi! Op 1 januari 2018 zal het Wi-Fi netwerk 'stichting lvo byod' uitgeschakeld worden, schakel tijdig over op het gratis en beveiligde 'Eduroam' Wi-Fi netwerk. Je kunt op alle Stichting LVO scholen en 12000 andere onderwijsinstellingen wereldwijd gebruik maken van gratis Wi-Fi. Maak op je smartphone, tablet of privé laptop verbinding met het “eduroam” Wi-Fi netwerk met je gebruikersnaam (het Stichting LVO e-mail adres (bijv.: g.bruiker@schoolnaam.nl).
Vervolgens gebruik je het wachtwoord dat je ook gebruikt voor je LVO e-mail/computer.
Bekijk hier alle Eduroamlocaties wereldwijd.

Lees verder

Herinnering: Uitnodiging bijeenkomsten schoolplan

LVO-Weert

Graag wil de directie alle ouders, personeelsleden en leerlingenraden van LVO Weert uitnodigen voor één van de bijeenkomsten die we houden rondom het nieuwe (concept) schoolplan voor de periode 2018-2022. We houden een drietal bijeenkomsten en wel op 27 november, 11 december en 13 december. Tijdens de bijeenkomsten kijken we naar onderdelen in het concept schoolplan die naar jullie smaak aangevuld en verbeterd zouden moeten worden. We zullen de opbrengsten verwerken in een definitief plan dat we rond de jaarwisseling aan de medezeggenschapsraden aanbieden. Interesse? Bekijk via deze link de site van LVO Weert voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Lees verder

Restaurant 'Het Kwadrantje' weer geopend

Kwadrant social

Ons restaurant 'Het Kwadrantje' is weer open vanaf donderdag 23 november 2017. De leerlingen van profiel Zorg & Welzijn staan op maandag en donderdag voor u klaar om een menu te bereiden en te serveren. Iedereen is van harte welkom. Lees HIER meer informatie over Het Kwadrantje. En bekijk HIER het menu voor de maanden november en december.
Graag tot ziens in Het Kwadrantje!

Lees verder

Khadija in het nieuws

Onlangs hebben we een oproep gedaan om een stem uit te brengen op Khadija, voor haar nominatie voor de Joke Smit publieksprijs. Vanaf 1 december gaat deze oud-leerling van Praktijkonderwijs aan de slag als klassenassistente, een geweldige prestatie! Dit heeft geresulteerd in media-aandacht in het weekblad VIA Weert. Bekijk HIER de online versie van het weekblad. 

Lees verder

Bijeenkomst Londenreis

Leerlingeninformatie

Op maandag 20 november vindt er in de personeelskamer om 15.15 uur een bijeenkomst voor alle leerlingen die mee gaan naar Londen. Deze bijeenkomst is alleen voor de leerlingen.

Lees verder

Vossenjacht leerjaar 1

Activiteiten

Tijdens de eerste reflectieweek hebben de leerlingen van leerjaar 1 verschillende activiteiten uitgevoerd met hun coachklas. Eén ervan was de vossenjacht in de stad waarbij leerlingen docenten moesten zoeken en opdrachten moesten uitvoeren. Klas T1B was de uiteindelijke winnaar. Bekijk HIER de foto's.

Lees verder

Werkzaamheden fietsenstalling

Leerling- en ouderinformatie

Vanaf 13 november vinden er werkzaamheden plaats aan onze fietsenstalling. Dit zorgt voor enige overlast.

  • Voor leerlingen: De fietsenrekken worden op de pauzeplaatsen gezet vanaf maandag 13 november.
  • Voor personeel: De parkeerplaats is gedurende de week van 20 november afgesloten.

Met excuses voor het ongemak!

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!