Verkort lesrooster op 26 september

Leerling- en ouderinformatie

In verband met een studiemiddag wordt er op dinsdag 26 september lesgegeven volgens het 40-minuten rooster. Wat betekent dit?

Lees verder

Presentaties informatieavond 12 en 13 september

Leerling- en ouderinformatie

Op 12 en 13 september hebben de informatieavonden voor ouders van leerlingen van leerjaar 1 tot en met 4 plaatsgevonden. Tijdens deze avonden zijn er presentaties gehouden. Lees verder om deze presentaties nog eens rustig terug te kijken.

Lees verder

Voorstel omtrent bezetting clusterraad

LVO-Weert

De afgelopen jaren is de samenwerking tussen de scholen in Weert verder gegroeid. Dat is ook zichtbaar geworden in de groeiende samenwerking tussen de verschillende medezeggenschapsraden. Het platform waarin de verschillende MR-en vertegenwoordigd waren heeft daarin een cruciale rol gespeeld. Inmiddels is door de GMR van LVO besloten om dit platform een formele status te geven. Graag wil de clusterraad dit schooljaar samenstellen uit de huidige leden van de MR. De reden hiervoor is dat de huidige leden van de MR op de hoogte zijn van actuele zaken die spelen in de clusterraad, voorheen het platform.

Lees verder

Van Horne Unplugged komt er weer aan!

Activiteiten, LVO-Weert

Op vrijdag 1 december 2017 wordt er in de nieuwe aula van de Philips van Horne voor de 11e keer 'Unplugged' gehouden. Naast het Muziekgala en Van Horne Pop is dit hét festival voor akoestische muziek. We zijn op zoek naar muzikale leerlingen die hieraan mee willen doen. Dus, speel je een instrument of zing je graag? Zit je in een bandje of maak je alleen of met iemand samen muziek? Dan kun je je opgeven via het volgende email adres: pvh.unplugged.org@gmail.com onder vermelding van je naam en klas.

Lees verder

Informatieavonden voor ouders

Ouders

Graag nodigen wij de ouders van onze leerlingen van leerjaar 1 tot en met 4 vmbo uit voor onze informatieavonden. Deze vinden plaats op dinsdag 12 september (bovenbouw) en woensdag 13 september (onderbouw). Lees gauw verder voor nadere informatie. 

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Ouders

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en activiteiten? Meldt u zich dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief Ouders. Dit kan eenvoudig door rechtsonder op deze site te scrollen naar de button 'Op de hoogte blijven? Meld je aan'.
Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en is alleen zichtbaar voor de websitebeheerder.

Lees verder

Afgelasting activiteiten leerjaar 2

Activiteiten

Wegens de slechte weersomstandigheden hebben wij helaas moeten besluiten om de kennismakingsactiviteit op woensdag 30 augustus voor leerjaar 2 voortijdig te beëindigen. Deze leerlingen hebben we aan het einde van de ochtend naar huis moeten sturen.

Lees verder

Start nieuw schooljaar

Leerling- en ouderinformatie

Op dinsdag 29 augustus starten onze leerlingen weer na hun welverdiende zomervakantie. Op deze introductiedag ontmoeten de leerlingen elkaar en hun coaches.
Wij wensen iedereen een heel goed schooljaar 2017-2018 toe, waar we samen voor zullen gaan!

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!