Sportdag LVO Weert

LVO-Weert

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseren de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee. Leerjaar 3 krijgt rondom sportpark St.Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en -verenigingen in de regio Weert. De leerlingen van leerjaar 1 nemen deel aan basketbal. Leerjaar 2 gaat aan de slag met voetbal. Voor de basketballers en voetballers volgt hierbij enige informatie over de dagindeling en vastgestelde regels.

Lees verder

Topsporttalentlleerling naar Amerika voor basketbalcarrière

Kwadrant social

Onze leerling Kenan Sarvan gaat verhuizen naar Amerika, om daar zijn basketballcarrière voort te zetten. De 17-jarige Kenan zal volgend schooljaar de overstap maken naar Bishop Sullivan Catholic High School in Virginia Beach, dit nadat hij, naar verwachting, zijn diploma hier zal gaan behalen. In Virginia Beach zal hij een tweejarige vervolgopleiding gaan volgen en daarnaast uitkomen voor het High School team van de school. Na deze twee jaar hoopt Kenan een goed aanbod te krijgen van een Division 1 college.

Lees verder

Benoeming John Hausmans tot voorzitter Centrale Directie LVO Weert

LVO-Weert

John Hausmans, waarnemend voorzitter Centrale Directie van cluster LVO Weert, wordt per 1 juni 2017 benoemd tot voorzitter. LVO Weert verbindt de scholen Het College, Het Kwadrant, Philips van Horne SG en het BRAVO! College Cranendonck. Op twee locaties biedt LVO Weert tevens onderwijs aan anderstaligen (Eerste Opvang Anderstaligen). Met deze benoeming gaat LVO Weert over tot een eenhoofdige Centrale Directie. Naast onderwijsontwikkeling behoren de thema’s personeel, financiën, huisvesting, zorg en communicatie tot de portefeuille van John Hausmans.

Lees verder

Doe Dag Weert on Stage

Activiteiten

Op dinsdag 23 mei vond de Doe Dag van Weert On Stage plaats, als vervolg op het Beroepenfeest van 11 april. Tijdens de Doe Dag bezochten de derdejaars leerlingen de beroepsbeoefenaren waarmee zij op het Beroepenfeest een 'match' hadden gemaakt.

 

Lees verder

Boeken inleveren leerjaar 1 - 2 - 3

Leerlingeninformatie

Op vrijdag 30 juni worden de boeken ingeleverd door de leerlingen van leerjaar 1 - 2 - 3. Bekijk HIER het schema om te zien welke klas hoe laat en waar zijn boeken dient in te leveren.

 

Lees verder

Uitnodiging: schoolplan - toekomst LVO Weert

LVO-Weert

LVO Weert organiseert een aantal bijeenkomsten als voorbereiding op het nieuwe schoolplan. Tijdens de bijeenkomsten gaan we ons buigen over een aantal belangrijke strategische issues. Graag nodigen wij ouders, leerlingen en medewerkers van harte uit voor één van deze bijeenkomsten. Via deze link kunt u zich aanmelden en leest u meer over het doel, de opzet en de onderwerpen die aan de orde komen.

Lees verder

Bezoek melkveebedrijf

Activiteiten

Donderdagmiddag 18 mei werden onze leerlingen van K1B verwacht op het melkveebedrijf van de familie Klaver te Nederweert. De leerlingen en begeleiders werden ontvangen en rondgeleid door de vader en oom van klasgenootje Kelly. Ze leerlingen maakten kennis met enkele pasgeboren kalfjes, maar de twee honden op het erf kregen ook volop aandacht! 
Onze leerlingen kwamen heel wat te weten over het reilen en zeilen binnen het familiebedrijf. Bekijk HIER de foto's van het bezoek. En lees verder over wat ze allemaal geleerd hebben.

Lees verder

Ready 2 Go

LVO-Weert

Op vrijdag 16 juni vindt op Het College het jaarlijkse, landelijke ‘Ready 2 Go’ evenement plaats van Global Exploration. Dit is hét evenement waar de nieuwe groepen van Global (en geïnteresseerde ouders) hun laatste trainingen ontvangen van Global Exploration, landenspecialisten en ervaringsdeskundigen. Tijdens de Ready 2 Go willen de trainers van Global Exploration deze leerlingen het laatste zetje in de goede richting geven om straks hun tijd in het buitenland zo fantastisch mogelijk te maken.

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeënbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!