Rekentoets

Leerling- en ouderinformatie

Op woensdag 7 juni vindt er een rekentoets plaats voor de leerlingen van leerjaar 3. Bekijk HIER nadere informatie hierover.

Lees verder

UWC summer xperience

Activiteiten

UWC xpercience biedt een zomerprogramma aan voor jongeren uit heel Nederland. Deze jongeren hebben verschillende achtergronden (sociaal-economisch, leerniveau, etc.) en variëren in leeftijd tussen 14 en 18 jaar oud. De focus van de summer xperience ligt op persoonlijk én maatschappelijk leiderschap.

Lees verder

Telefonische oplichting

LVO-Weert

Onlangs kreeg één van onze scholen een melding binnen van een ouder die een verdacht telefoontje had ontvangen. Iemand deed zich hierbij voor als bestuurder van de school. Tijdens het telefoongesprek werd aangegeven dat hun kind iets kapot zou hebben gemaakt. De bestuurder vroeg daartoe om betaling van de schade, zijnde 200 euro. Daarnaast werd verzocht om het mailadres door te geven om de factuur door te kunnen sturen. De betreffende ouder vertrouwde dit verhaal gelukkig niet en heeft contact opgenomen met de school.

Lees verder

BAL U14 kampioen van Nederland

Nieuws en nieuwtjes

Het U14 team van de Basketball Academie Limburg uit Weert heeft op klinkende wijze het kampioenschap van Nederland in de U14 eredivisie binnengehaald. In Zwolle streed het U14 team tegen BS Leiden. Na een voorzichtig eerste kwart waren de mannen van coach Hylke van der Zweep de rest van de wedstrijd de bovenliggende partij. Speciale felicitatie aan onze Kwadrant-leerlingen Sander Hollanders, Jay Jie Foen Sang, Dimitri Maconda en Joevany Wilson.

Lees verder

Centraal examen 2017

Kwadrant social

Van maandag 15 mei tot en met vrijdag 19 mei vinden de eindexamens plaats voor onze eindexamenleerlingen. In totaal maken 158 leerlingen hun centraal examen. De resultaten worden woensdag 14 juni bekend gemaakt. Eventuele herexamens vinden op maandag 19 juni plaats.
Wij wensen alle eindexamenleerlingen heel veel succes!

 

Lees verder

Verwendag

Activiteiten

Op vrijdag 19 mei houden onze leerlingen een heuse verwendag. Iedereen is van harte welkom, jong en oud. De entree is gratis. Wat kunt u verwachten? Een gezichtsbehandeling, een nagelbehandeling en/of een haarbehandeling. Interesse? Bel of mail (p.kneepkens@lvo-weert.nl) ons dan even!
U bent welkom vanaf 9.30 tot 12.00 uur. U kunt zich dan melden bij onze hoofdingang. We zien u graag a.s. vrijdag!

Lees verder

BAL U24 de beste van Nederland

Nieuws en nieuwtjes

Het U24 team van de Basketball Academie Limburg uit Weert heeft op overtuigende wijze het kampioenschap van Nederland in de Dutch Talent League binnengehaald. In Leiden werd gestreden tegen het U24 team van ZZ Leiden. Met een klinkende overwinning van 70-49 en zo’n 150 enthousiaste supporters uit Limburg kon het feestje losbranden. Zondag 14 mei a.s. zullen ook de U14 en U16 de strijd voor het Nederlands Kampioenschap aan gaan in Zwolle. Wil jij je klasgenoten aan komen moedigen? Schrijf je dan snel in voor de supportersbus.

Lees verder

Barry Berben 3e op NK Tafeltennis

Kwadrant social

Op het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis heeft onze topsporttalentleerling Barry Berben een hele mooie prestatie behaald door derde te worden in de categorie Kadetten. Barry wist de halve finale te bereiken, waar hij verloor van de latere winnaar Mick de Vette.
We feliciteren Barry met deze knappe prestatie!

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!