100 % geslaagden!

Nieuws en nieuwtjes

Op vrijdag 30 juni was de uitslag van de herexamens. Een spannende dag, met supernieuws: allemaal geslaagd! Dit betekent dat onze school voor het tweede jaar op rij een slagingspercentage van 100 % behaald heeft. We zijn trots!

Lees verder

Stichting VO regio Weert - bedrijfsleven

LVO-Weert

Vorig jaar december nam hij na een ruim 40-jarig dienstverband als docent Nederlands al afscheid van het onderwijs. Binnenkort laat hij ook zijn ‘kindje’ los, de Stichting VO regio Weert-Bedrijfsleven. 1Weert ging in gesprek met Ruud Könemann (66), een gedreven onderwijsvernieuwer, en publiceerde deze week het artikel ‘Leren in de échte wereld’ over de Stichting VO regio Weert - bedrijfsleven (voorheen Stichting Kwadrant - Bedrijfsleven). Benieuwd? Het artikel is HIER in te zien..

Lees verder

Diploma-uitreiking

Leerling- en ouderinformatie

We wachten nog in spanning op de resultaten van de herexamens, maar de planning van de diploma-uitreiking is wel al bekend. Deze feestelijke avonden vinden volgende week plaats.

Lees verder

LAN Party

LVO-Weert

Donderdag 13 juli 2017 gaat het gebeuren… LVO-Weert organiseert voor de vierde keer een LAN-Party. Vanaf 9:00 tot 23:00 uur kunnen gameliefhebbers hun hart ophalen op de Philips van Horne. De hele dag worden er computergames gespeeld en is er volop de gelegenheid om kennis uit te wisselen. Van ‘Unreal Tournament 2004’ tot ‘Call of Duty 2’, er is dus voor iedereen wel wat te doen! De LAN-Party is toegankelijk voor alle leerlingen én personeel van de Philips van Horne, Het Kwadrant, Het College Weert én BRAVO! College Cranendonck. Ben jij erbij? Voor het avondeten wordt gezorgd! De inschrijving is gesloten.

Lees verderGastles burgemeester

Activiteiten

Op donderdag 22 juni heeft burgemeester Heijmans samen met mevrouw Palmer (secretaresse van burgemeester Heijmans) een leerzame gastles gegeven aan alle derdejaars leerlingen van de sector economie & ondernemen.  

Lees verder

Bedrijfsbezoek Rumal Nederweert

Activiteiten

Dinsdag 20 juni zijn onze leerlingen van Techniekklas T1A op bedrijfsbezoek geweest bij Rumal in Nederweert. Het was een zeer interessant bezoek. Lees verder om het verslag hierover te lezen, en de foto's te bekijken.

Lees verder

JouwGGD.nl: chat of kijk live mee met Dylan Haegens

Leerling- en ouderinformatie

Sinds kort is GGD Limburg-Noord officieel aangesloten bij de jongerenwebsite www.JouwGGD.nl. JouwGGD.nl is dé landelijke jongerensite van de GGD'en en aantal Jeugdgezondheidsorganisaties. Nederlands bekendste YouTuber Dylan Haegens trapt de deelname van GGD-Limburg Noord af met een live chat. Op maandag 26 juni (16.00-16.30 uur) chat Dylan Haegens samen met een ervaren chatter van JouwGGD.nl vanuit een leslokaal op het Blariacumcollege in Venlo.

Lees verder

VoCo/Musicline studio-opnames

LVO-Weert

Vrijdag 16 juni 2017 hebben de leerlingen van VoCo/Musicline bij opnamestudio Rock Inc. in Weert het nummer ‘Propane Nightsmares’ van de Australisch/Britse Electric Rockband Pendulum opgenomen. De coaches Jesse Deledda en Jules Hermkens, beiden vierdejaars muziekdocenten op het conservatorium in Maastricht, begeleidden de leerlingen in twee workshops bij het instuderen van het nummer. Bekijk de video voor het resultaat!

Lees verderThornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!