Aandachtspunten Global Exploration Mijn SGE

Leerling- en ouderinformatie

Leerlingen dienen zich vóór 31 oktober a.s. aan te melden voor Global Exploration. We merken dat er een aantal onduidelijkheden is bij het invullen van MijnSGE. Lees verder voor enkele aandachtspunten.

Lees verder

Mail Art Project: Send me a postcard

Activiteiten

Leerlingen van de onderbouw (basisberoepsgerichte leerweg) doen mee aan een Kunstproject (een 'Mail Art Project') van kunstenaar en galeriehoudster Reen Sanderse uit Zeeland. De leerlingen maakten prachtige ansichtkaarten bij het vak Kunst, en stuurden deze op naar Reen. In de lente van 2018 worden alle werkjes van de leerlingen, samen met die van vele kunstenaars uit binnen- en buitenland, geëxposeerd binnen een tentoonstelling in Kunstkabinet d'Oude Winkel in Oostburg in Zeeland. Bekijk HIER de ansichtkaarten die onze leerlingen gemaakt hebben.

Lees verder

Vervanging bestaande printers

ICT

In het kader van de invoering van het betaald printen worden alle multifunctionele printers en kopieerapparten vervangen. Dit gaat op maandag 30 oktober plaatsvinden. Dit betekent dat er enige overlast ondervinden kan worden. De printers worden beurtelings vervangen, om zodoende de overlast voor de gebruikers tot een minimum te beperken.

Lees verder

Verkort lesrooster op dinsdag 7 november

Leerling- en ouderinformatie

In verband met een studiemiddag wordt er op dinsdag 7 november lesgegeven volgens het 40-minuten rooster. Wat betekent dit?

Lees verder

Big Band zoekt leden

Gewoon leuk !

Er is sinds dit schooljaar een doorstart gemaakt met de Big Band die vorig schooljaar tijdens het muziekgala heeft opgetreden. Deze doorstart is georganiseerd door de leerlingen zelf. Lees verder voor meer informatie.

Lees verder

Huiswerkklas

Scholing

Vanaf maandag 23 oktober gaat de huiswerkklas weer van start. Dit schooljaar zal dit plaatsvinden in lokaal 2.11. Iedereen die zich hiervoor aangemeld heeft, is van harte welkom!

Lees verder

Sander Hollanders bij L1 Sport

Deze week zond L1 Sport een mooie uitzending uit over BAL Heren 1 in Weert. Zij hielden hierbij onder andere een interview met Topsporttalentleerling Sander Hollanders van Het Kwadrant. Benieuwd? Het filmpje is hier in te zien.

basketbal.jpg

 

Lees verder

Weert gaat naar China!

LVO-Weert

Dit jaar gaat Weert namens Global Exploration naar China. Op dinsdagavond 24 oktober om 19:00 uur vindt er een informatieavond plaats op Het Kwadrant. Hier zal verder worden toegelicht wat Global Exploration verder inhoudt. Deze informatieavond is bedoeld voor geïnteresseerde leerlingen en hun ouders. Na deze avond wordt de inschrijving geopend. Voor eventuele vragen kun je terecht bij mevr. van de Ven of mailen naar s.vandeven@lvo-weert.nl.

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!