Boeken inleveren leerjaar 4

Leerling- en ouderinformatie

Op dinsdag 23 mei dienen onze eindexamenkandidaten hun boeken in te leveren. Lees gauw verder om het inleverschema te bekijken.

Lees verder

Examengegevens in Magister-app

Leerling- en ouderinformatie

De examengegevens die nu in de Magister-app staan, zijn niet voor onze leerlingen van toepassing. Het betreft namelijk informatie over schriftelijke examens, maar wij hebben enkel computerexamens. Hier hoeven onze leerlingen dus NIET naar te kijken. De gegevens in het verstrekte examenboekje kloppen wel!

Lees verder

Lezing door Joseph Oubelkas op 9 mei

Leerlingeninformatie

Je hebt soms van die dagen….. gezeur van je moeder, preek van je leraar. Een bon van de politie omdat je niet eens op de promenade mag fietsen. Altijd moeten ze jou hebben. Tuurlijk voel je je rottig en word je dwars. Nou stel je eens voor dat je onterecht in de gevangenis belandt. En dan ook nog in Marokko. Komt het dan ooit nog goed met je? Op dinsdag 9 mei om 15.15 uur in onze aula wordt door Joseph Oubelkas verteld hoe dit verhaal verder gaat. Bekijk hier alvast een fragment:
https://www.youtube.com/watch?v=K77JeCIIfNo

En dat blijft even bij je hangen, denken wij. 

Ben erbij op dinsdag 9 mei om 15.15 uur in onze aula; de toegang is gratis. Het belooft een heel interessante lezing te worden!

Lees verderBAL U16 in finale om kampioenschap

Leerling- en ouderinformatie

Het Basketbal Academie Limburg team onder de 16 jaar heeft afgelopen weekend de return wedstrijd gewonnen van BC APOLLO Amsterdam. Daardoor mag het team uit Weert zondag 14 mei strijden om het kampioenschap van Nederland in de categorie onder 16 jaar.

Lees verder

Tip van het CJG: Pesten

Ouders

Pesten houdt ons allemaal bezig. Dit geldt als je kind gepest wordt, maar ook als je kind de pester is. De oplossing zit niet in drie tips, maar het is een start. Onthoud vooral dat je pesten met elkaar moet oplossen! Lees verder om de drie tips te lezen.

Lees verder

Inschrijving sportdag LVO Weert

LVO-Weert

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseren de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee, zo'n 3.000 in totaal. Onze leerlingen van leerjaar 3 krijgen rondom sportpark St. Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en – verenigingen in de regio Weert. De inschrijving hiervoor start op maandag 8 mei, 8:00 uur via deze link. Klik op 'lees verder' voor de regels omtrent de inschrijving en voor een overzicht van de workshops.

Lees verder

538 feest

Activiteiten

Leerlingen van Het College hebben een feest van Radio 538 t.w.v. €5.000,- gewonnen, een geweldige prestatie! Dit ter ere van een project, over veilig omgaan met de mobiele telefoon in het verkeer. Het 538-feest wordt gegeven op woensdag 24 mei. De locatie is de Poort van Limburg. Dit feest is ook toegankelijk voor onze leerlingen. Lees HIER de brief die na de meivakantie uitgereikt wordt aan onze leerlingen. Jij komt toch ook?!

Lees verder

Paasontbijt Praktijkonderwijs

Activiteiten

De paasdagen zijn voorbij maar bij Praktijkonderwijs werd op dinsdagochtend 18 april 2017 toch nog een heel gezellig paasontbijt gehouden voor de leerlingen van het Praktijkonderwijs en voor de leerlingen van het ISK.
De tien leerlingen van de leerlingenraad hadden enkele weken voorafgaand aan dit ontbijt dit initiatief genomen en waren sindsdien een drietal keren bij elkaar gekomen -onder begeleiding van 2 docenten- om dit paasontbijt te kunnen realiseren. Samen hebben zij eerst gebrainstormd over wat er allemaal nodig was voor een gezellig ontbijt, daarna hebben zij taken verdeeld.

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!