Filmpje van de introductie

Activiteiten

Een aardig beeld van de introductie augustus 2014.

Lees verderLeerlingen die met de fiets komen OPGELET !

Leerling- en ouderinformatie

Heijmans Wegen B.V. werkt vanaf 11 augustus tot en met 1 november 2014 aan de Ringbaan Noord in Weert. De werkzaamheden hebben vooral betrekking op auto’s en vrachtverkeer maar er zijn ook werkzaamheden die invloed hebben op de fietsers. Veel fietsers vanuit Nederweert maken gebruik van de Marconilaan om via Industrieterrein Kampershoek naar de scholen in Weert te gaan.

Lees verder

Leerlingen naar Movie World

Nieuws en nieuwtjes

Op donderdag 3 juli hebben onze leerlingen het lopende schooljaar afgesloten met een leuke activiteit. Met maar liefst negen bussen sterk vertrokken zij in alle vroegte richting Oberhausen om Movie World park in Duitsland te bezoeken

Lees verder

Nieuwe voorzitter van College van Bestuur - LVO

Nieuws en nieuwtjes

Drs. André Postema is door de Raad van Toezicht benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). Postema zal per 1 november a.s. bij LVO starten en per 1 december a.s. de huidige voorzitter Henk van Hoof, die dan met pensioen gaat, opvolgen. Van Hoof is voorzitter sinds 2007.

Lees verder

Burgemeester Weert aanwezig bij stagepresentatie

Nieuws en nieuwtjes

Bij de stagepresentatie van Ahlam Mahyou, leerling uit klas 3lwt5 gaf burgemeester Jos Heijmans aan, dat hij daar graag bij aanwezig wilde zijn. Ahlam heeft de afgelopen 14 weken stage gelopen bij de bode van het Weerter stadhuis. Daar verrichtte zij in het kader van deze stage hand- en spandiensten voor burgemeester Heijmans.

Lees verder

Kwadranttoppers 2014

Kwadrant social

Dinsdag 1 juli onthulde Joury Quist van klas 4TB1 als beste Kwadrantleerling een herinneringstegel in de “walk of fame” bij de hoofdingang van de school. 's Avonds ontvingen  Daryl Lasut uit 4 TB1 en Dave Bosmans uit 4 TK2 de prijs "beste techniekleerling" die door de Stichting Kwadrant - Bedrijfsleven jaarlijks wordt uitgereikt.

Lees verder

Leerjaar 1 Techniek sluit thema WATER af.

Activiteiten

Dinsdagmorgen 1 juli hebben onze techniekleerlingen leerjaar 1 het thema Water afgesloten met het uitproberen van de zelf gemaakte kano's. 

Lees verder

Mooie openingsact Weerter stadhuis mede dankzij onze techniekleerlingen.

Nieuws en nieuwtjes

Vrijdag 27 juni 2014 is het nieuwe Stadhuis van Weert met een spectaculaire show officieel geopend door gouverneur Theo Bovens en burgemeester Jos Heijmans. De toeschouwers werden verrast met een show van muziek, dans en speciale effecten. Aan de optredens deden circa 100 vrijwilligers mee. Vier van die vrijwilligers waren techniekleerlingen van Het Kwadrant. 

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!