Kwadrant beste VMBO van Limburg!

Nieuws en nieuwtjes

RTL Nieuws heeft de cijfers van alle middelbare scholen geanalyseerd volgens de methode die professor Jaap Dronkers van de Universiteit Maastricht de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Het Kwadrant krijgt in het landelijk onderzoek prachtige cijfers: Economie en Groen (beide vallen onder Philips van Horne) scoren voor de basisberoepsgerichte leerweg een 9,5 en voor de kaderberoepsgerichte leerweg een 9,7.

Lees verder

Paul Rosenmöller bezocht Kwadrant

Nieuws en nieuwtjes

Vrijdag 12 december heeft de heer Paul Rosenmöller (oud -politicus) Het Kwadrant bezocht. De heer Rosenmöller is de voorzitter van de VO-raad (raad voor de besturen van het Voortgezet onderwijs). Deze VO-raad behartigt de belangen van de besturen in het voortgezet onderwijs.

Lees verder

Voorzitter Stichting LVO neemt afscheid

Nieuws en nieuwtjes

Op 20 november 2014 heeft de afscheidsbijeenkomst plaatsgevonden van dhr. H. van Hoof, die met pensioen gaat. Van Hoof heeft de afgelopen 8 jaar de functie bekleed van voorzitter van het College van Bestuur. Tijdens de bijeenkomst is ook zijn opvolger drs. André Postema formeel geïntroduceerd.

Lees verder

Challenge Day

Activiteiten

Challenge Day werd gehouden op 3 december voor 3 LWT - 3 Techniek -
3 Basis en op 9 december voor 3 Kader. Dit is een eendaags programma waarin jongeren door een aantal leerprocessen worden geleid door Challenge Day leaders. Het doel is om het zelfvertrouwen te vergroten en het elimineren van pesten, onbegrip, geweld en andere vormen van onderdrukking.

Lees verder

Kwadrant wint Onderwijsprijs Limburg

Nieuws en nieuwtjes

In de race om de Nationale Onderwijsprijs heeft onze school de Onderwijsprijs Limburg 2013 - 2015, categorie Voortgezet Onderwijs, gewonnen!

Lees verder

Van Horne Pop; muzikanten geef je op !

Leerlingeninformatie

Van Horne Pop is een pop- / rock-festival dat plaatsvindt in de Bosuil in Weert op 13 maart 2015. Dit festijn wordt georganiseerd voor en door alle Weerter scholen: Het Kwadrant, Het College, Het Juniorcollege Budel en de Philips van Hornel!

Lees verder

Kwadrant bezoekt theater

Activiteiten

Maandag 8 december ging de hele school naar een dansvoorstelling van EENVIJFVIJF. De leden van EENVIJFVIJF hebben mee gedaan aan Holland's Got Talent en zijn ver gekomen. Het is een dansvoorstelling gericht op jongeren.

Lees verderSparkTechLab - Weert bezocht door 1 TA

Nieuws en nieuwtjes

 Klas 1 TA bezocht het Spark Tech Lab: het Spark Tech Lab in Weert is hét wetenschaps- en technieklab waar het onderwijs uit de regio, zowel primair als voortgezet, alle ingrediënten vindt om invulling te geven aan hun techniek- en sciencelessen. Het is een authentieke locatie, waar de sfeer van techniek te proeven is; een omgeving die jongeren inspireert en fascineert, waar de nadruk ligt op talentherkenning en – ontwikkeling.

 

Lees verderThornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeënbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!