LSD (laatste schooldag) voor onze 4-jaars (foto's)

Leerling- en ouderinformatie

Vrijdag 25 april 2014 LSD = Laatste School Dag voor onze 4-jaars leerlingen. Een laatste feestje voordat de eindexamens beginnen. Vooraf waren er duidelijke afspraken gemaakt met betrekking tot de invulling, tijden en locaties. En natuurlijk werd van iedere Kwadrantleerling gepast gedrag verwacht. Gezellig was het! Dat bewijzen de foto's......

Lees verder

Inspectieoordeel Kwadrant POSITIEF

Nieuws en nieuwtjes

Op dinsdag 1 april en donderdag 3 april heeft de onderwijsinspectie onze school bezocht. De inspectie was erg positief. Het Kwadrant heeft daarmee het basisarrangement gekregen, dat is het hoogst haalbare in inspectietermen.

 

Lees verder

Praktijkonderwijs eigen website

Nieuws en nieuwtjes

Het Praktijkonderwijs had behoefte aan een stukje eigen identiteit en dus aan een eigen website. Deze is nu on line. Ze heeft veel weg van de site van Het Kwadrant.. Duidelijk is wel, dat Het Praktijkonderwijs deel uit maakt van Het Kwadrant.

Lees verder

Expositie (out of the) BOX

Activiteiten

Onze leerlingen hebben binnen het vak ‘Kunst’ tweedimensionale werken, objecten en zelfs ‘Gesammtkunst’ gemaakt met het thema ‘(out of the) BOX’. De werken zijn vanaf zondag 18 december te bezichtigen in het Gemeentemuseum Jacob van Horne.
Voordat ze deze werken realiseerden, gingen de leerlingen op onderzoek uit op verschillende wijzen. Ze ontdekten de mogelijkheden binnen het (in feite beperkt) thema. Maar hun creativiteit bleek grenzeloos.

 

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!