Verslag van leerling Dorus

Kwadrant

Onze leerling van praktijkonderwijs Dorus heeft bij het wozoco Hushoven hard meegewerkt en goed zijn best gedaan! Lees HIER zijn verslag over deze dag.

Lees verder

Kermis Weert

Leerling- en ouderinformatie

Maandag 25 september hebben alle leerlingen vrij in verband met de Weerter kermis. Dinsdag 26 september wordt het 40-minutenrooster gehanteerd. Dat betekent dat om 13.55 uur de schooldag klaar is.

Lees verder

Stage- en banenmarkt: Cranendonck Werkt!

Decanaat

Op 6 oktober wordt in de Zuiderpoort in Budel een grootse stage- en banenmarkt georganiseerd. Van 16:00 uur tot 18:00 uur is de stagemarkt; speciaal bedoeld voor leerlingen en studenten die stage gaan lopen, zich willen oriënteren of in de toekomst een baan zoeken. Tijdens de banenmarkt van 18:00 uur tot 20:00 uur ontmoeten werkzoekenden en bedrijven elkaar.

Lees verder

Bezoek Onderwijsbeurs leerjaar 4

Leerling- en ouderinformatie

Op vrijdag 29 september brengen onze leerlingen van leerjaar 4 een verplicht bezoek aan de Onderwijsbeurs in Eindhoven. Lees verder voor nadere informatie hierover.

Lees verder

Verkort lesrooster op 26 september

Leerling- en ouderinformatie

In verband met een studiemiddag wordt er op dinsdag 26 september lesgegeven volgens het 40-minuten rooster. Wat betekent dit?

Lees verder

Presentaties informatieavond 12 en 13 september

Leerling- en ouderinformatie

Op 12 en 13 september hebben de informatieavonden voor ouders van leerlingen van leerjaar 1 tot en met 4 plaatsgevonden. Tijdens deze avonden zijn er presentaties gehouden. Lees verder om deze presentaties nog eens rustig terug te kijken.

Lees verder

Voorstel omtrent bezetting clusterraad

LVO-Weert

De afgelopen jaren is de samenwerking tussen de scholen in Weert verder gegroeid. Dat is ook zichtbaar geworden in de groeiende samenwerking tussen de verschillende medezeggenschapsraden. Het platform waarin de verschillende MR-en vertegenwoordigd waren heeft daarin een cruciale rol gespeeld. Inmiddels is door de GMR van LVO besloten om dit platform een formele status te geven. Graag wil de clusterraad dit schooljaar samenstellen uit de huidige leden van de MR. De reden hiervoor is dat de huidige leden van de MR op de hoogte zijn van actuele zaken die spelen in de clusterraad, voorheen het platform.

Lees verder

Van Horne Unplugged komt er weer aan!

Activiteiten, LVO-Weert

Op vrijdag 1 december 2017 wordt er in de nieuwe aula van de Philips van Horne voor de 11e keer 'Unplugged' gehouden. Naast het Muziekgala en Van Horne Pop is dit hét festival voor akoestische muziek. We zijn op zoek naar muzikale leerlingen die hieraan mee willen doen. Dus, speel je een instrument of zing je graag? Zit je in een bandje of maak je alleen of met iemand samen muziek? Dan kun je je opgeven via het volgende email adres: pvh.unplugged.org@gmail.com onder vermelding van je naam en klas.

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!