Verrassingsoptreden dj's GLOWINTHEDARK

Activiteiten

Om de LOB-activiteit Weert on stage te promoten, kwam vandaag het bekende duo GLOWINTHEDARK tijdens het 3e lesuur optreden voor de onderbouwleerlingen. Het duo zorgde ervoor dat iedereen enthousiast stond te springen en te dansen in de aula. Na afloop was er nog tijd voor de leerlingen om met het duo op te foto te gaan. Het was een geslaagd optreden! Bekijk hier de foto's.

 

Lees verderInformatiebijeenkomst Global Exploration

Leerlingeninformatie

Op dinsdag 10 oktober vindt er van 15.00 - 15.15 uur een informatiebijeenkomst plaats over de Globalreis naar China in 2018. Leerlingen van de reis naar India (2017) doen hier hun verhaal en beantwoorden vragen. Heb je interesse? Meld dit dan bij mevrouw Saes of dhr. Raemaekers. De bijeenkomst vindt plaats op Het College.

Lees verder

Informatiebijeenkomst voor ouders: roken, alcohol, drugs en gamen bij pubers

Ouders

LVO Weert organiseert op donderdag 5 oktober samen met het CJG een informatie-avond voor ouders. Het belooft een informatieve en leuke avond te worden!
In de puberteit komen onze kinderen in aanraking met roken, alcohol, drugs en met alles rondom internet. Hoe ze daar mee omgaan, hangt vaak samen met wat ‘de groep’ ervan vindt. Als ouder krijg je deze avond tips en handvatten. Er is voldoende ruimte voor vragen en interactie.

Lees verder

Les in Natuur- en Milieucentrum

Activiteiten

Op vrijdagochtend 22 september heeft klas K2B les gehad in het Natuur- en Milieucentrum in het IJzeren Man-gebied. Het was een enerverende ochtend.  

Lees verder

Verslag van leerling Dorus

Kwadrant

Onze leerling van praktijkonderwijs Dorus heeft bij het wozoco Hushoven hard meegewerkt en goed zijn best gedaan! Lees HIER zijn verslag over deze dag.

Lees verder

Kermis Weert

Leerling- en ouderinformatie

Maandag 25 september hebben alle leerlingen vrij in verband met de Weerter kermis. Dinsdag 26 september wordt het 40-minutenrooster gehanteerd. Dat betekent dat om 13.55 uur de schooldag klaar is.

Lees verder

Stage- en banenmarkt: Cranendonck Werkt!

Decanaat

Op 6 oktober wordt in de Zuiderpoort in Budel een grootse stage- en banenmarkt georganiseerd. Van 16:00 uur tot 18:00 uur is de stagemarkt; speciaal bedoeld voor leerlingen en studenten die stage gaan lopen, zich willen oriënteren of in de toekomst een baan zoeken. Tijdens de banenmarkt van 18:00 uur tot 20:00 uur ontmoeten werkzoekenden en bedrijven elkaar.

Lees verder

Bezoek Onderwijsbeurs leerjaar 4

Leerling- en ouderinformatie

Op vrijdag 29 september brengen onze leerlingen van leerjaar 4 een verplicht bezoek aan de Onderwijsbeurs in Eindhoven. Lees verder voor nadere informatie hierover.

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!