Boeken inleveren leerjaar 1 - 2 - 3

Leerlingeninformatie

Op vrijdag 30 juni worden de boeken ingeleverd door de leerlingen van leerjaar 1 - 2 - 3. Bekijk HIER het schema om te zien welke klas hoe laat en waar zijn boeken dient in te leveren.

 

Lees verder

Uitnodiging: schoolplan - toekomst LVO Weert

LVO-Weert

LVO Weert organiseert een aantal bijeenkomsten als voorbereiding op het nieuwe schoolplan. Tijdens de bijeenkomsten gaan we ons buigen over een aantal belangrijke strategische issues. Graag nodigen wij ouders, leerlingen en medewerkers van harte uit voor één van deze bijeenkomsten. Via deze link kunt u zich aanmelden en leest u meer over het doel, de opzet en de onderwerpen die aan de orde komen.

Lees verder

Bezoek melkveebedrijf

Activiteiten

Donderdagmiddag 18 mei werden onze leerlingen van K1B verwacht op het melkveebedrijf van de familie Klaver te Nederweert. De leerlingen en begeleiders werden ontvangen en rondgeleid door de vader en oom van klasgenootje Kelly. Ze leerlingen maakten kennis met enkele pasgeboren kalfjes, maar de twee honden op het erf kregen ook volop aandacht! 
Onze leerlingen kwamen heel wat te weten over het reilen en zeilen binnen het familiebedrijf. Bekijk HIER de foto's van het bezoek. En lees verder over wat ze allemaal geleerd hebben.

Lees verder

Ready 2 Go

LVO-Weert

Op vrijdag 16 juni vindt op Het College het jaarlijkse, landelijke ‘Ready 2 Go’ evenement plaats van Global Exploration. Dit is hét evenement waar de nieuwe groepen van Global (en geïnteresseerde ouders) hun laatste trainingen ontvangen van Global Exploration, landenspecialisten en ervaringsdeskundigen. Tijdens de Ready 2 Go willen de trainers van Global Exploration deze leerlingen het laatste zetje in de goede richting geven om straks hun tijd in het buitenland zo fantastisch mogelijk te maken.

Lees verder

Rekentoets

Leerling- en ouderinformatie

Op woensdag 7 juni vindt er een rekentoets plaats voor de leerlingen van leerjaar 3. Bekijk HIER nadere informatie hierover.

Lees verder

UWC summer xperience

Activiteiten

UWC xpercience biedt een zomerprogramma aan voor jongeren uit heel Nederland. Deze jongeren hebben verschillende achtergronden (sociaal-economisch, leerniveau, etc.) en variëren in leeftijd tussen 14 en 18 jaar oud. De focus van de summer xperience ligt op persoonlijk én maatschappelijk leiderschap.

Lees verder

Telefonische oplichting

LVO-Weert

Onlangs kreeg één van onze scholen een melding binnen van een ouder die een verdacht telefoontje had ontvangen. Iemand deed zich hierbij voor als bestuurder van de school. Tijdens het telefoongesprek werd aangegeven dat hun kind iets kapot zou hebben gemaakt. De bestuurder vroeg daartoe om betaling van de schade, zijnde 200 euro. Daarnaast werd verzocht om het mailadres door te geven om de factuur door te kunnen sturen. De betreffende ouder vertrouwde dit verhaal gelukkig niet en heeft contact opgenomen met de school.

Lees verder

BAL U14 kampioen van Nederland

Nieuws en nieuwtjes

Het U14 team van de Basketball Academie Limburg uit Weert heeft op klinkende wijze het kampioenschap van Nederland in de U14 eredivisie binnengehaald. In Zwolle streed het U14 team tegen BS Leiden. Na een voorzichtig eerste kwart waren de mannen van coach Hylke van der Zweep de rest van de wedstrijd de bovenliggende partij. Speciale felicitatie aan onze Kwadrant-leerlingen Sander Hollanders, Jay Jie Foen Sang, Dimitri Maconda en Joevany Wilson.

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!