Informatieavonden voor ouders

Ouders

Graag nodigen wij de ouders van onze leerlingen van leerjaar 1 tot en met 4 vmbo uit voor onze informatieavonden. Deze vinden plaats op dinsdag 12 september (bovenbouw) en woensdag 13 september (onderbouw). Lees gauw verder voor nadere informatie. 

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Ouders

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en activiteiten? Meldt u zich dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief Ouders. Dit kan eenvoudig door rechtsonder op deze site te scrollen naar de button 'Op de hoogte blijven? Meld je aan'.
Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en is alleen zichtbaar voor de websitebeheerder.

Lees verder

Afgelasting activiteiten leerjaar 2

Activiteiten

Wegens de slechte weersomstandigheden hebben wij helaas moeten besluiten om de kennismakingsactiviteit op woensdag 30 augustus voor leerjaar 2 voortijdig te beëindigen. Deze leerlingen hebben we aan het einde van de ochtend naar huis moeten sturen.

Lees verder

Start nieuw schooljaar

Leerling- en ouderinformatie

Op dinsdag 29 augustus starten onze leerlingen weer na hun welverdiende zomervakantie. Op deze introductiedag ontmoeten de leerlingen elkaar en hun coaches.
Wij wensen iedereen een heel goed schooljaar 2017-2018 toe, waar we samen voor zullen gaan!

Lees verder

Tip van het CJG: vrienden maken

Ouders

Voor de meeste jongeren betekent vriendschap gezelligheid, jezelf kunnen zijn, praten, luisteren, elkaar vertrouwen en begrijpen, en samen leuke dingen doen. Maar pubers leren ook veel van vriendschap: je leert hoe je met elkaar om moet gaan, je leert veel over jezelf en het is goed voor het zelfvertrouwen. Als je kind bij een vriendengroep hoort, geeft dat veiligheid en zekerheid.
Hoe kun je als ouder je puber hierin ondersteunen? Lees verder voor een aantal tips.

Lees verder

Zomerpost

Leerling- en ouderinformatie

Met het oog op het schooljaar 2017-2018 ontvangen alle ouders en leerlingen de benodigde informatie voor de start van het nieuwe schooljaar. Dit vindt dit jaar voor het eerst digitaal plaats. Dit betekent dat u de informatie per mail ontvangt, en niet meer per post. Deze informatie treft u ook op deze website aan, door in het linkermenu op de link 'Info start schooljaar' te klikken. 

Lees verder

Project PRO-sell

Activiteiten

Dit schooljaar zijn de leerlingen van praktijkonderwijs bij het vak economie gestart met PRO-sell. Dit is een project waarbij de leerlingen dingen verkopen op marktplaats, zoals bijvoorbeeld geboorteborden. De leerlingen hebben enthousiast en met veel inzet aan dit project gewerkt. Kijk gauw verder om een aantal verslagen te lezen.

Lees verder

Uitreiking tegel Walk of Fame

Nieuws en nieuwtjes

Op woensdag 5 juli is, voorafgaand aan onze tweede feestelijke diploma-uitreiking, de tegel 'Walk of Fame' uitgereikt aan Kevin Nijsen. Hij ontving deze tegel, omdat hij het hoogste gemiddelde Centraal Examen-cijfer behaald heeft. Onder grote belangstelling van familie, klasgenoten en docenten kreeg Kevin de tegel overhandigd. Iedereen is met recht trots op hem. Kevin, goed gedaan, petje af!
Tevens bedanken wij Kanters Steenhouwerij Weert voor het wederom leveren van de tegel.

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!