Centraal examen 2017

Kwadrant social

Van maandag 15 mei tot en met vrijdag 19 mei vinden de eindexamens plaats voor onze eindexamenleerlingen. In totaal maken 158 leerlingen hun centraal examen. De resultaten worden woensdag 14 juni bekend gemaakt. Eventuele herexamens vinden op maandag 19 juni plaats.
Wij wensen alle eindexamenleerlingen heel veel succes!

 

Lees verder

Verwendag

Activiteiten

Op vrijdag 19 mei houden onze leerlingen een heuse verwendag. Iedereen is van harte welkom, jong en oud. De entree is gratis. Wat kunt u verwachten? Een gezichtsbehandeling, een nagelbehandeling en/of een haarbehandeling. Interesse? Bel of mail (p.kneepkens@lvo-weert.nl) ons dan even!
U bent welkom vanaf 9.30 tot 12.00 uur. U kunt zich dan melden bij onze hoofdingang. We zien u graag a.s. vrijdag!

Lees verder

BAL U24 de beste van Nederland

Nieuws en nieuwtjes

Het U24 team van de Basketball Academie Limburg uit Weert heeft op overtuigende wijze het kampioenschap van Nederland in de Dutch Talent League binnengehaald. In Leiden werd gestreden tegen het U24 team van ZZ Leiden. Met een klinkende overwinning van 70-49 en zo’n 150 enthousiaste supporters uit Limburg kon het feestje losbranden. Zondag 14 mei a.s. zullen ook de U14 en U16 de strijd voor het Nederlands Kampioenschap aan gaan in Zwolle. Wil jij je klasgenoten aan komen moedigen? Schrijf je dan snel in voor de supportersbus.

Lees verder

Barry Berben 3e op NK Tafeltennis

Kwadrant social

Op het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis heeft onze topsporttalentleerling Barry Berben een hele mooie prestatie behaald door derde te worden in de categorie Kadetten. Barry wist de halve finale te bereiken, waar hij verloor van de latere winnaar Mick de Vette.
We feliciteren Barry met deze knappe prestatie!

Lees verder

Boeken inleveren leerjaar 4

Leerling- en ouderinformatie

Op dinsdag 23 mei dienen onze eindexamenkandidaten hun boeken in te leveren. Lees gauw verder om het inleverschema te bekijken.

Lees verder

Examengegevens in Magister-app

Leerling- en ouderinformatie

De examengegevens die nu in de Magister-app staan, zijn niet voor onze leerlingen van toepassing. Het betreft namelijk informatie over schriftelijke examens, maar wij hebben enkel computerexamens. Hier hoeven onze leerlingen dus NIET naar te kijken. De gegevens in het verstrekte examenboekje kloppen wel!

Lees verder

Lezing door Joseph Oubelkas op 9 mei

Leerlingeninformatie

Je hebt soms van die dagen….. gezeur van je moeder, preek van je leraar. Een bon van de politie omdat je niet eens op de promenade mag fietsen. Altijd moeten ze jou hebben. Tuurlijk voel je je rottig en word je dwars. Nou stel je eens voor dat je onterecht in de gevangenis belandt. En dan ook nog in Marokko. Komt het dan ooit nog goed met je? Op dinsdag 9 mei om 15.15 uur in onze aula wordt door Joseph Oubelkas verteld hoe dit verhaal verder gaat. Bekijk hier alvast een fragment:
https://www.youtube.com/watch?v=K77JeCIIfNo

En dat blijft even bij je hangen, denken wij. 

Ben erbij op dinsdag 9 mei om 15.15 uur in onze aula; de toegang is gratis. Het belooft een heel interessante lezing te worden!

Lees verderBAL U16 in finale om kampioenschap

Leerling- en ouderinformatie

Het Basketbal Academie Limburg team onder de 16 jaar heeft afgelopen weekend de return wedstrijd gewonnen van BC APOLLO Amsterdam. Daardoor mag het team uit Weert zondag 14 mei strijden om het kampioenschap van Nederland in de categorie onder 16 jaar.

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!