Bezoek schoolfotograaf voor eindexamenkandidaten

Leerling- en ouderinformatie

Op maandag 20 maart komt onze schoolfotograaf foto's maken voor al onze leerlingen van leerjaar 4 (eindexamenkandidaten). Zorg ervoor dat je hierbij aanwezig bent!

Lees verder

Tip van het CJG: Betaalbare activiteiten

Ouders

Niet iedereen heeft het thuis even breed.Soms moet je keuzes maken wat je je kan veroorloven. Hoe organiseer je leuke activiteiten voor je teiner, zonder dat het veel geld moet kosten? Lees verder voor een aantal tips/ideeën.

Lees verder

Bezoek van basisscholen

Activiteiten

Op donderdag 23 februari is een groep basisschoolleerlingen van De Kerneel uit Nederweert en een groep van basisschool Het Dal/Markeent op bezoek geweest bij onze techniekafdeling. Het was een leerzame ochtend.

Lees verder

Van Horne Pop 2017

LVO-Weert

Vrijdag 10 maart vindt al weer de 29ste editie van Van Horne Pop plaats in de Bosuil Weert. In deze editie doen acht bands mee, afkomstig van de Philips van Horne, Het Kwadrant en Het College. Van Horne Pop is een soort talentenjacht met wedstrijdelement. Diverse popstijlen passeren de revue: van pop/rock tot punk en metal. Verder wordt het programma aangevuld met De Fieëstbent en een lerarenband. De avond wordt afgesloten met DJ Timebeatz die al veel heerlijke setjes op verschillende schoolfeesten heeft gedraaid. Van maandag 6 maart tot en met vrijdag 10 maart is er nog een mogelijkheid om je kaartje voor vijf euro te kopen.

Lees verder

Bedrijfsbezoek VDL

Activiteiten

Op maandag 20 februari zijn de techniekleerlingen van leerjaar 1 op bedrijfsbezoek geweest bij VDL in Weert. Het was een zeer interessant bezoek. Graag willen wij VDL en met name Arjan Schoenmakers en Leon Sangen bedanken voor de mooie presentatie en rondleiding.
Kijk gauw verder om de foto's van dit bezoek te bekijken.

Lees verder

Demo met politie-honden

Activiteiten

In het kader van de reflectieweek vond op maandag 20 februari een demonstratie plaats met politiehonden. Er werd in eerste instantie gedacht dat het knuffelen met honden was, maar al snel kwamen de leerlingen erachter dat het knuffelgehalte van deze honden niet zo hoog was!

Lees verder

Bezoek aan gemeente Weert

Leerling- en ouderinformatie

De leerlingen van leerjaar 3 (zowel basis als kader) zijn op donderdag 16 februari vanuit het vak maatschappijleer 2 op bezoek geweest in het gemeentehuis van Weert. Het doel hiervan was kennismaken met de politiek in de gemeente. Lees gauw verder voor een verslag van dit bezoek.

 

 

Lees verder

Reflectieweek

Activiteiten

Deze week (20 tot en met 24 februari) vindt weer de reflectieweek plaats. Kijk gauw verder voor de roosters van deze betreffende week. Bekijk ook even de kledingvoorschriften goed!

Lees verder

Thornstraat 7 6004 JP Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 513 666
Postadres: Postbus 140 6000AC Weert

Copyright © 2017 Het Kwadrant

Nieuwsbrief
Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Social media
Bezoek ons op:
Ideeƫnbus
heb je een Goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden

Voeg je eigen
foto's & films toe!